Trainingen

Techniek training op het veld

Wil jij je als voetballer ontwikkelen? Schrijf je dan nu in voor de veldtrainingen van voetbalschool Soccerstars. Wij bieden je een uitstekende aanvulling op je normale trainingen en wedstrijden bij je eigen voetbalvereniging.

Behalve techniek-, tactiek-, kracht- en coördinatie is er onder leiding van enthousiaste, ervaren en gediplomeerde trainers ook aan de sociale training (mentaliteit, doorzettingsvermogen en coachbaarheid) gewerkt.

De voetbalschool is voor alle jongens en meisjes, in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar, die de ambitie en de wil hebben om onder leiding van gediplomeerde trainers te leren voetballen en hun kwaliteiten te verbeteren.

Ook als je nog niet in verenigingsverband voetbalt dan leren wij het je graag en ben je van harte welkom.

 

Inschrijven

Waarom trainen bij Soccerstars?

Gediplomeerde trainers
Omdat wij werken met ervaren en gediplomeerde trainers met allemaal een andere kwaliteit kunnen wij de kinderen een compleet plaatje mee geven, zodat de kinderen het beste uit zichzelf kunnen halen.

Plezier
Door ervoor te zorgen dat de kinderen plezier beleven aan onze trainingen zien we dat de oefen stof nog sneller word opgepakt.


Techniek
De baas worden over de bal en met de juiste techniek de tegenstander leren uitspelen

Tactiek
Naast de techniek is tactiek ook heel belangrijk in het voetballen. Leer bij ons de goede keuzes te maken op het juiste moment.

Mentaal
Tijdens de training zal er ook gewerkt worden aan het mentale gedeelte; doorzettingsvermogen, coachbaarheid omgang met winst en verlies.

Fysiek
Ook aan het fysieke gedeelte zal er gewerkt worden door te werken aan de voetbalconditie; snelheid, kracht en uithoudingsvermogen zorgen we ervoor dat je snel herstelt en betere acties kunt maken en dit gedurende de gehele wedstrijd.

Onze trainingen

Mini's

Ook aan de kinderen van 3 t/m 5 jaar geven wij voetballes. We laten kinderen met aangepaste technieken, speciale materialen en spelletjes ervaren hoe leuk sporten is! 

 

Meer info

Niveau trainingen

Kom trainen in de zaal bij voetbalschool Soccerstars en word een ware voetbalster! Iedere deelnemer traint op zijn eigen niveau, waardoor ze vertrouwen opbouwen en voldoende uitdaging hebben.

 

Meer info

Veld trainingen

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en wil je jouw voetbal skills verbeteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer info

Trainingen in kleine groepen

Werken aan je techniek, conditie, coördinatie, uithoudingsvermogen en je mentale weerbaarheid? Dan ben je bij voetbalschool Soccerstars aan het juiste adres. 

 

Meer info

Voetbal evenementen

Meerdere keren per jaar organiseren wij in samenwerking met onze partners en sponsors verschillende leuke voetbal evenementen. Voor alle komende evenementen hou onze facebookpagina (Soccerstars) en ...

 

Meer info

Kinderfeestjes

Binnenkort jarig of al jarig geweest? Gefeliciteerd! Stichting Kolorido organiseert in samenwerking met de trainers van voetbalschool Soccerstars, super leuke kinderfeestjes! 

 

Meer info

Contact

* Deze velden zijn verplicht.